The Greatest Guide To Borduur en Opdruk

Wiki Article

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw emblem voor mij ontworpen puur uit passie.

I am actually content about my get! The printing was speedy and of very premium quality, in addition the conversation While using the operator was very pleasant. I certainly suggest this shop!

Het personaliseren van kleding achieved borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden achieved moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp achieved naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Houd rekening satisfied de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

I'm seriously satisfied about my order! The printing was rapid and of quite top quality, plus the conversation Using the operator was quite pleasant. I surely advise this store!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste symbol te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Tremendous snelle company en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot met reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij met het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Zelfs voor een here klein job heeft Damaris industrieel major kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig satisfied het maken van een cosplay uit een bepaalde recreation en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page